Sport News
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sport News

Lajmet me te reja i gjeni vetem ketu..

ForumForum  PortaliPortali  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Aguerro"Jam duke menduar vetem per Atletiko Madridin

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Admin
Admin

Numri i postimeve : 195

Aguerro"Jam duke menduar vetem per Atletiko Madridin Empty
MesazhTitulli: Aguerro"Jam duke menduar vetem per Atletiko Madridin   Aguerro"Jam duke menduar vetem per Atletiko Madridin Icon_minitimeTue Jul 14, 2009 11:56 am

Aguerro"Jam duke menduar vetem per Atletiko Madridin 36581_news

Talenti argjentinas pas perfundimit te pushimeve ai u shpreh se eshte i lumtur tek Atletiko dhe mendon vetem per kete skuader.

Ylli i ri i argjentines dhe i Atletiko Madridit Sergio Aguerro i cili i ka mahnitur te gjithe me lojen e tije ka treguar se nuk e ka ndermend te largohet nga Atletico Madrid dhe se eshte duke menduar vetem per te.

Pas kthimit nga pushimet ai tha: Kam lexuar shum zera ne lidhje me te ardhmen time por un ndjehem mire ketu ne Altetiko.
Tani per tani me ka mbetur vetem ti kthehem punes pas pushimeve dhe te arrije formen e duhur qe ti ndihmoj skuadres per seznen qe po vje.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
https://sport.forumsq.net

Aguerro"Jam duke menduar vetem per Atletiko Madridin
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Pirlo deshiron Atletiko Madridin e jo Chelsea
» Emirates Cup,Arsenal mund Atletiko Madridin
» David Silva mendon vetem per Valencian
» Atletiko Madridi e le te lire Luis Garsian
» Zyrtare: Fiorentina pranon se eshte duke negociuar me Arsenalin per Felipe Melon

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Sport News :: Portali :: Lajmet me te reja-
Kërce tek: