Sport News
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sport News

Lajmet me te reja i gjeni vetem ketu..

ForumForum  PortaliPortali  Latest imagesLatest images  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Laporta nuk deshiron lojtare te rinje ne Barcelone

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Admin
Admin

Numri i postimeve : 195

Laporta nuk deshiron lojtare te rinje ne Barcelone Empty
MesazhTitulli: Laporta nuk deshiron lojtare te rinje ne Barcelone   Laporta nuk deshiron lojtare te rinje ne Barcelone Icon_minitimeWed Jul 08, 2009 9:25 pm

Laporta nuk deshiron lojtare te rinje ne Barcelone F.0708183645435_m

Barcelona do të nënshkruajë me lojtarë të rinj gjatë kësaj vere, por po të shkonte gjithçka sipas dëshirës së presidentit Joan Laporta, ai nuk do ta ndryshonte këtë përbërje aktuale të Pep Guardiolas.

Laporta ka qenë aq shumë i impresionuar me lojtarët të cilët i ndihmuan klubit të fitojë Ligën e Kampionëve, kampionatin spanjoll dhe Kupën e Mbretit gjatë sezonit të kaluar, dhe mendon se përbërja duhet të jetë e njëjta.

“Nëse do të më takonte mua të vendos atëherë nuk do të nënshkruanim me askënd. Unë jam super i qetë rreth gjithë kësaj dhe megjithëse ende nuk kemi nënshkruar me askënd, mendoj se do të ketë arritje të reja edhe këtë verë”, ka shtuar spanjolli.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
https://sport.forumsq.net

Laporta nuk deshiron lojtare te rinje ne Barcelone
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Terry deshiron Cityn
» Martins deshiron te kaloj te Wolfsburg
» Aquillani deshiron te qendroj te Roma
» Pirlo deshiron Atletiko Madridin e jo Chelsea
» Luis Fabiano deshiron te kaloj tek Milano